Доаѓа без да се најави!


Марјан Стојановски ни подари снимка од неговиот пат до вселената!

Скромен чекор за Македонија, голем подарок за човештвото!

Публикувахте от Сајлент ТиВи в 9 февруари 2018 г.

Подарок за човештвото од СајлентТиВи


Like it? Share with your friends!

833

Comments 0

Повеќе од: Видевца