• Пердашка

  Текстот е напишан од Др. Дукица Петрофф на 11 Октомври 2012 (не е лекториран и е објавен автентично)       Si bila ednash pepelashka...

  ЅИРНИ ГО ЦЕЛ ПОСТ
  admin
  Текстот е напишан од Др. Дукица Петрофф на 11 Октомври 2012 (не е лекториран и е објавен автентично)       Si bila ednash pepelashka bila so crna kosa i ruzna i se prefarbala plava i pocnala da cisti za da pravi aerobik i da slabee mimo toa i pukale peticite i morala da gi...
  813
 • А да се викаме Северна Грција

  Добро познат а богами и добро почувствуван е методот на КОНТРА. Од Контра Протести како водилка до Контра пленуми, Контра експерти, Контра новинари, Контра златни...

  ЅИРНИ ГО ЦЕЛ ПОСТ
  admin
  Добро познат а богами и добро почувствуван е методот на КОНТРА. Од Контра Протести како водилка до Контра пленуми, Контра експерти, Контра новинари, Контра златни бубамари (имаше еден конгрес на вмро Шанац шо го водеше), Контра револуции и Контра кочница на бицикл (каков абеес какве пичке матерне).
  847